A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

 

 

Üdvözöllek az oldalamon!

Németh László vagyok,

 

DXN-s történetem már elkezdödött, ezért álljon itt néhány bizonyíték a jótékony hatásokról. A gyomrom fájni szokott a kávétól, fõleg ha délután ittam mert savat csinált. Amióta a DXN ganoderma kávét fogyasztom ez is megszünt, és aludni is tudok tõle. Ha korábban késõn fogyasztottam kávét, lefekvéskor nem tudtam aludni, most már ilyen problémám nincsen, és kevesebb pihenés is elegendõ. A DXN ganoderma kávé mellett a spirulinát is fogyasztom, és elmúlt az allergiám, és még csak náthás sem voltam.

 

Eddig az egészségi változásaimról volt szó, most írok az anyagi függetlenségrõl pozitív gondolatokat. Sokáig kerestem a lehetõségeket az önálló tevékenységeket részesítettem elõnyben, ingatlanközvetítõként dolgoztam, ezzel a foglalkozással is egyik eszközét a passzív jövedelemszerzésnek közvetítettem emberek felé, de hogy ez befektetés legyen és ne lakóhely, tõkét kell teremteni. Közben mindig olvastam Robert Kiyosaki könyveit, amelyek a szabadságról, pénzügyi mûveltségrõl szóltak, így találtam rá az MLM-re ( Multy-Level-Marketing ).

 

Ez az egyedüli módja, hogy az ember kis befektetéssel, tõkére, passzív jövedelemre, szabadságra tegyen szert és semmi mást nem kell tennie, mint a cég által forgalmazott termékeket használnia, és tapasztalatait megosztania, ami miatt mások is fogyasztókká válnak.

Különbözõ cégekkel találkoztam, de mindenhol volt kötelezõ vásárlás, nullázodás, kezdõ csomag. Ami megtetszett a DXN-nél, már maga a termék egy jó ötlet, hogy napi élvezeti cikkhez kávéhoz adták hozzá a 200 jótékony hatóanyagot tartalmazó ganoderma gombát, ezzel mindenki számára eladható terméket elõállítva.

 

A DXN alapmondata is " ONE WORLD ONE MARKET " amely  " EGY VILÁG EGY PIAC " is az elõnyei közé sorolható, mivel az egész világon építhetem az üzletemet. A DXN filozófiája megbízhatóság, becsületesség, kedvesség! Ez sem egy utolsó szempont!

Az egészség is fontos szerepet játszik az életemben, mindig antioxidánsokat, immunerõsítõket szedtem, és egészségesen próbáltam táplálkozni. Itt a kávén, teán, forró csokin kivül, megtalálhatók táplálékkiegészítõk is, amely egyre több ember számára fontosak ebben a mozgásszegény, és javarészt savas ételeket fogyasztó társadalomban.

 

A DXN termékei által tudunk segíteni mások egészségi, és anyagi szükségeik megoldásában ez is fontos szempont.

Az Én DXN-s történetem elkezdődött a Tiéd mikor fog?

 

Csatlakozz itt!

 

 

 

 

 

 

Most amikor egyre több cég jelenik meg MLM értékesítési formában a  piacon, és naponta kap szinte az ember ilyen megkereséseket fontos, hogy egy cég megfeleljen a stabilitás mind a 4 feltételének:

1. Legyen biztos pénzügyi háttér: A DXN Malaysia legnagyobb MLM exportöre, a legnagyobb ganoderma és spirulina farmok tulajdonosa, de emellett fent van a tõzsdén ellenörizhetõ mutatói vannak, s többek között a táplálékkiegészítök  és higiéniai termékek gyártása mellett sikeres utazási irodája van , illetve ingatlanfejlesztéssel, egész városok építésével is foglalkozik!

2. Az MLM - ben nagyon fontos, hogy olyan termékei legyenek amit akkor is megvesznek az emberek ha üzletileg nem müködik nekik a dolog, illetve napi fogyasztási cikkek amiket mindig pótolni kell! Nos a kávék és egyéb élvezeti cikkek betöltik ezeket az elvárásokat! Ezt jelzi az is hogy rengeteg a törzsvásárló akik nem építenek üzletet. A világon már több mint 4 millió regisztrált tag van , 44 országban van jelen és több mint száz országba van kiszállítás!

3. Legyen korszerû értékesitési rendszer, és igazságos jutalékrendszere!
A DXN az  iparágon belül az egyik legnagyobb visszafizetést adja forgalmazóinak, és a Magyarországi DXN az egész világon egyedülálló online eszközökkel támogatja disztributórait!

4. Legyen oktatási rendszere mely megtanítja és segíti az embereket , hogy mind személyiségükben mind üzleti képzettségükben megfeleljenek a szakma kihivásainak!
Más cégekkel ellentétben itt az oktatás ingyenes , tagoknak belsõ hálózaton bármikor elérhetõ.

 

Online MLM e-book
Együttérző‘ és Ügyfélbarát MLM Alapelvek, Eszközök és Módszerek

 

***********************************************************

 

1. Itt nincsenek kötelezõ indulási megapackok több százezer forintért! Csupán az egyszeri regisztrációs díjat kell befizetned, ami 4000 Ft+Áfa. Természetesen itt is van gyors start nagyobb kezdõcsomagok megvételével, sõt saját depod is lehet, s akkor plusz részesedést kapsz, de ez nem kötelezõ csak azok teszik meg akik nagyban gondolkodnak és hamar akarnak sok pénzt keresni!Ha úgy gondolod , hogy 4000 Ft+Áfa sok egy kulcsrakész vállalkozásért, akkor szólj mert biztos tudsz valami jobbat!

2. Itt nem kell semmit se eladnom, nincsenek porosodó eladhatatlankészleteim a polcon!
Az emberek 95%-a nem tud és nem is akar eladni, emiatt nagy a lemorzsolódás a hagyományos MLM rendszerekben.
Még szerencse, hogy a honlap ezt is elvégzi helyettem a képek, videók, egyéb anyagok és természetesen az automatikus online mûködõ webáruház és online regisztráció segítségével! Nekem nem kell senkit meggyõznöm, csak az emberek figyelmét irányítom a honlapomra !

3. Nekem nem kell szakértõvé válnom és „gyógyítanom az embereket"!

Nem is értenék meg az emberek, hogy lettem hirtelen a táplálkozás, orvoslás szakértõjévé mikor egészen más a végzettségem és a szakmám! Nincs számomra se bosszantóbb dolog mint mikor egyes forgalmazók úgy osszák a gyógyulási tippeket mint ha képzett természetgyógyászok vagy orvosok lennének! Nálunk a honlap és a képzett szakemberek mentesítenek ez alól! Nekem használnom kell a termékeket és a tapasztalataimat megosztani másokkal s ennyi elég is! Akinek kérdése van az fordulhat a cég ganoterapeutáihoz, képzett szakembereihez és orvosi ügyeletéhez!

4.Nem kell vállalkozóit kiváltanom, akkor amikor még pénzem sincs belöle! Sok más rendszerrel ellentétben itt nem szükséges a vállalkozói igazolvány, a jutalékod a bankszámládra érkezik és meg van a törvényes módja annak, hogy abból adót fizessél!

5. Nekem nem kell hitelesnek lenni, nem szégyen hogy még semmit nem értem el ebben az üzletben !
A kezdés mindenkinek egyforma , nem is magamról kell bizonyságot tennem! Azért vannak konferenciák, bemutatók, filmek stb hogy aki tájékozódni akar, hogy létezik-e tényleg ez a cég, milyenek a gazdasági mutatói, milyen a kompenzációs rendszere, hányan és milyen sikereket értek el azok hiteles adatokat kapjanak! Hitelesnek a személyiségemben kell lennem, hogy megbízható, korrekt szorgalmas emberként ismerjenek akivel jó együtt dolgozni és akinek a szavában meg lehet bízni! Ezen dolgozom!
tyle="margin: 0px; color: #ffffff; padding: 0px;">
7. Sokan nem szeretik azokat a tapsikolós rendezvényeket, azokat az "amerikás" elismerõ show-kat!
Bár értem mire gondolsz, azért én vitatkoznék veled! A sportolók érdemelnek ünneplést ha gyõznek? Szabad a sikert megünnepelni? Neked nem esne jól ha a fõnököd megdicsérne? És ha meg is ünnepelnének, elismernének? Szerintem méltó a munkás a maga jutalmára! Ha te nem rabszolgaként akarsz dolgozni, hanem elismert munkatársként, akit a fõnöke nem lenyomni akar, hanem felemelni, akkor barátkozz meg az MLM -el , ahol a felsõvonaladat sohase fogja zavarni ha te többre viszed, többet keresel nála! A búskomorságot meg ne tartsd értéknek, ez egy rossz magyar örökség! Az öröm az elismerés az ünneplés az élet fontos része nem valami szörnyû "amerikás dolog"! Persze ha csak meg van rendezve, és marketingszagú a dolog, s csak azért rendezik a mûsort, hogy még több embert belelkesítsenek és beléptessenek az már gáz, azt én se bírnám elviselni, de a valós sikereket szerintem jó megünnepelni!

8. Én nem bírom elviselni az elutasításokat ezért nem mertem soha belekezdeni MLM - be!
Ez a legnagyszerûbb az egészben, hogy a honlapom felfogja az elutasításokat! Én hozzám csak azok jutnak el már akiket érdekel a termékem vagy az üzleti ajánlatom! Én tájékoztatom az embereket honlapomról és az kiszelektálja õket. Akit nem érdekel az nem jelentkezik akit pedig igen az megkeres engem, vagy akár megkérdezésem nélkül csatlakozik hozzám! S hó végén pedig elégedetten nézhetek a jutalékcsekkemre!

9. Itt nem kell MLM agymosottá lenni, aki mindenkivel csak errõl tud beszélni, és aki mindenkit be akar szervezni az üzletébe!

Ismerem milyenné tudnak válni az emberek amikor nyomatják a betanult marketingszöveget - "veled vagy nélküled..."- és ha még bizonytalan vagy mindent bevetnek csak hogy átlökjenek a holtponton . Nos itt ez is szelídebben van jelen ! Bár tudom, hogy a nagy sikertörténetek mindig a gyors építkezésekbõl alakulnak ki, a nagyobb forgalom nagyobb jutalék elv alapján, de a legnagyobb keserûségek, kudarcok is ott születnek mikor sok pénzt tesznek be egy üzletbe az elején s utána ha nem megy akkor megkeserednek az emberek. Nos amit itt kell tenned , hogy használd és élvezd a termékeket , kínálj meg vele másokat és találd meg az emberekhez a kulcsot amiért nekik is érdemes lehet egy ilyen üzletben részt venni. 

10. Itt nem kell minden hó végén stresszben lenni, hogy meg lesznek-e a pontjaim, tudom-e tartani a szintem vagy visszaesek és elvesztem a csapatomat! Itt nincs nullázódás, visszaesés, kötelezõ vásárlás. A pontok összeadódnak, így az is lehet, hogy csak magadnak vásárolgatsz és eljuthatsz az igazgatói szintig 1-2 év alatt. A fölé már nem, ahhoz már csapatépítés kell, de gondolj bele , mennyivel könnyebb így élni, mint hó végén számolgatni, és pénzeket berakni, csakhogy megmaradjon a szinted?! Természetesen a jutalékfelvételnek itt is van feltétele, a havi minimum 100 pont vásárlás, de ez se kötelezõ csak akkor teszed meg ha abban a hónapban részesedni akarsz csoportod vásárlásából. Ez szerintem így korrekt!

11. Ezek az MLM - es termékek mindig nagyon drágák, és az embereknek csak 15%-a foglalkozik az egészségével és csak 5%-a tesz is érte valamit!
Ez az adat sajnos igaz - (nem véletlenül tart itt ez az ország egészségileg!) - de a jó hír az hogy termékeink ára elérhetõ , és a mi termékeinkhez hasonlókat az emberek 90%-a fogyasztja, nem kell új szokásokat bevezetnünk, illetve az is igaz, hogy az emberek 95%-a szeretne jobban élni s a mi ajánlatunk mindenki számára elérhetõvé teszi ezt! Persze mindig lesznek emberek akik számára a minõség nem kategória , mindenbõl a legolcsóbbat keresik , számukra az egészség nem téma de azt nem is szabad várni, hogy mindenkinek a kedvébe járj, mindenkit megnyerj! Ha az emberek nem is tudnak vagy akarnak tízezreket fizetni vitaminokért, tablettákért, de a kávéjukat szívesen lecserélik egészségesre, fõleg ha ez nem is jár olyan sokkal nagyobb költségnövekedéssel hisz egy feketekávé 60 Ft egy 3in1 80Ft-ból kijön!! Sokan 400Ft-ot is fizetnek egy kávéházban ezért!

12. És végül de nem utolsósorban azért is jó ez az MLM mert itt nyugodtan csatlakoztathatunk be kávézókat, éttermeket, cukrászdákat ahol ezt fogyaszthatják az emberek.
Ezeknek a helyeknek pedig ez azért jó mert nem csak egyszer eladnak egy kávét, hanem ha sikerül megnyerniük a fogyasztó bizalmát, akkor lehetséges, hogy becsatlakozik , hogy otthon is fogyaszthassa ezt a terméket! Nem nagyszerû lehetõség egyszeri eladásért életre szóló haszon! Ezek után gondolj bele becsatlakoztathatsz cégeket, óvodákat, iskolákat egyesületeket bárkit aki minõségileg akar megjeleni a neten és abból esetleg hasznot is akar szerezni! Ki az akinek nem éri meg a honlapjára tenni egy bannert, linket ami a profi kávés honlapjára vezet ami a vásárlások után jutalékot fizet! Soroljam még vagy már neked is szárnyal
a fantáziád!

13. És amirõl ne felejtkezzünk el ! A termékek eladják magukat!
Ha valaki megkóstolja a kávét nem fog csalódni! És ha az emberek nem is szívesen költenek pénzt a drága táplálékkiegészitõkre és pirulákra , azért a kávéjukat szívesen elfogyasztják ! S ha megnézzük az árakat akkor látjuk, hogy semmivel sem kerül többe egy egészséges kávé otthon , mint egy presszó kávé a legolcsóbb kávézóban!


14. Én ezeket átgondolva csatlakoztam és inditottam el ezt a vállalkozást!

Szóval a labda a te oldaladon van! Berúgod a gólt vagy nem , csak rajtad múlik! Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra, mert nem tudhatod , hogy hány embert vesztesz el mint csatlakozót minden egyes nappal! Ha nem te keresed meg az ismerõseidet akkor hamarosan õk fognak téged keresni, de az már egy más pozíció lesz ugye tudod?

Szóval sok sikert a helyes döntéshez!

Az én történetem már elkezdõdött a tiéd mikor fog?

 

Nézd meg ezt a filmet, segít a döntésben!

 

 

 

Csatlakozni itt tudsz!

 

 

Partnerünk

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on