A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2009 Augusztus
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

6

Cocozhi - ganodermás kakaó!

2009.08.06 - csütörtök

Ez az energiát tápláló, koffeinmentes egészségital Ganoderma Lucidum kivonattal, minőségi kakaóporral, laktózmentes tejporral és nádcukorral gazdagított.
A ganoderma 18 napos gombafonalaiból készülő excelliumkivonatot tartalmazza, amit jelképesen „agytonik”-nak is szoktak nevezni. Malaysiában államilag támogatják a gyermekek „excelliumhoz” jutását, mivel kutatási eredmények bizonyították, hogy hatására nőtt a gyermekek vitalitása és iskolai teljesítőképessége, könnyebben tanultak!

Két tudományos kutatás is alátámasztotta a kakaó sokféle egészségvédő hatását. Az egyik szerint a Panamában élő, rendszeres kakaófogyasztó kunák sokkal kevesebb „civilizációs betegségben” szenvednek, míg a másik kimutatta, hogy a kakaó erőteljesen javítja a keringést.

Norman K. Hollenberg, a Harvard Medical School, valamint a Brigham and Woomen´s bostoni kórház munkatársa éveket töltött a panamai kuna népcsoport körében. A panamai szigeteken élő kunák gyakran és szívesen fogyasztanak kakaót. Hollenberg kutatásai alapján arra a következtetésre jutott, hogy a természetes kakaóban megtalálható flavanol típusú vegyület, az epikatehin valójában egyfajta vitaminnak tekinthető. Úgy fogalmazott, hogy az epikatehin az egészséghez való hozzájárulás szempontjából olyan fontos, mint a penicillin vagy az anesztézia (érzéstelenítés).


Hollenberg és kollégái azokat a halotti bizonyítványokat tanulmányozták, amelyeket 2000-2004 között állítottak ki olyan személyekről, akik a kuna népcsoport tagjaiként a San Blas szigeteken, valamint Panama szárazföldi területein éltek. Az összehasonlításra az adott lehetőséget, hogy a szárazföldi területeken élő kunák nem isznak kakaót, míg a szigeteken élők körében igen elterjedt ez az ital. 
A kutatók úgy találták, hogy a szigeteken élő kunákat a legelterjedtebb, úgynevezett civilizációs betegségek – rák, cukorbetegség, szélütés és szívroham – kevesebb mint 10%-ban érintik.
Itt a kunák hetente mintegy 40 csésze epikatehinben gazdag kakaót isznak meg.

A kutatók véleménye szerint az úgynevezett civilizációs betegségek az epikatehin-hiány következményei is lehetnek. A kutatás eredményei az International Journal of Medical Sciences című szakfolyóiratban jelentek meg 2007 márciusában.


A másik vizsgálatot, amelyet a Mars élelmiszercég szponzorált, Németországban végezték el, és eredményeiről a Journal of Cardiovascular Pharmacology című szakfolyóirat számolt be. A kutatók szerint a flavanolokban gazdag kakaó jelentősen javítja a keringési rendszer működését, és még arra is alkalmas, hogy kedvezően hasson érelmeszesedésben. A kutatás résztvevői dohányos férfiak voltak, mivel a népesség eme csoportjának bizonyítottan több a problémája az ereivel. A vizsgálatba bevont személyeknek különböző mennyiségű flavanolt tartalmazó kakaót adtak; a hatóanyag mennyisége 28-918 mg között változott.

A legkedvezőbb vérkeringést minden esetben a kakaó elfogyasztása után két órával mérték. Már 179 mg flavanol 50%-os javulást eredményezett a keringésben. A legnagyobb mennyiségű, 918 mg flavanol bejuttatása esetén pedig olyan erőteljes keringésjavulást észleltek, amely egyenértékű annak a személynek az élettani adataival, akinél nincs ismert szív-érrendszeri kockázati tényező.

A vizsgálatok során a résztvevők hét napon át különböző mennyiségű flavanolt tartalmazó kakaós italokat fogyasztottak. Folyamatosan ellenőrizték a véredények teljesítményét a kísérletek napján, valamint egy héttel azután, hogy abbahagyták a kakaóivást. Egy héttel a kísérleti italok elfogyasztása után a keringési rendszer működése visszaállt a korábbi szintjére.

Forrás: A kakaó egészségvédő hatásai: kevesebb betegség, jobb keringés Natúrsziget, 2007. április 20

.

A Cocozhi ganodermás kakaó így nagyban hozzájárulhat mind gyermekek mind felnőttek egészségesebb életéhez és nagyobb szellemi teljesítményéhez!

Semmilyen mellékhatása nincs így csecsemőkortól fogyasztható!

aug

5

Eucafe - a férfias kávé!

2009.08.05 - szerda

Eu Cafe

Válogatott Tongkat Ali gyökerek és kiváló minőségű kávépor tökéletes keveréke. Az egyszerű elkészítés és fogyasztás érdekében előre összekeverve, instant kávépor formájában kínáljuk. Az EuCafe fenséges, aromákban gazdag kávéízével az a természetes eredetű ital, melynek nem tud majd ellenállni.

Elnevezését az Eurycoma longifolia Jack növénynek köszönheti.

Az Eurycoma longifolia Jack (a.k.a. Tongkat Ali vagyPasak Bumi) Indonézia és Malajzia területén honos cserje. A dél-ázsiai tradícionális gyógyászatban malária ellenes, antipiretikus, fekély ellenes és afrodiziákus hatása miatt alkalmazzák. A köztudatban ezen utóbbi hatása okán terjedt el és vált népszerűvé. A kapcsolódó kutatások szerint fokozza a tesztoszteron szintet és a szexuális teljesítményt. Tesztoszteron stimuláló hatása fokozza a libidót, az izomerőt és izomtömeget, illetve csökkenti a fáradtségérzetet.

A Tongkat Ali az endogén tesztoszteron szintet növeli, valamint csökkenti a metabolikusan inaktív, és kötött tesztoszteron mennyiségét a szervezetben. Ezt a hatását a luteinizáló hormon (LH) működésének szabályozásán keresztül éri el. Így az Eucafe fogyasztásával gyakran párhuzamosan jelentkező tünetek a jó közérzet, növekvő szexuális étvágy, javuló ízületek, jobb regenerálódás edzés után, javuló koncentrációs képesség, és erősödő immunrendszer, valamint csökkenő testzsír.

Az Eucafe fogyasztása hatékony lehet azok számára, akik javítani szeretnék szexuális életüket, életminőségüket, továbbá sportolóknak, akik növelni szeretnék erejüket, izomtömegüket és teljesítményüket, valamint idősebb embereknek és azoknak, akiknek valamilyen okból lecsökkent az endogén tesztoszteron termelésük.

Egy kevéssé fejtegetett oka a férfiak alacsonyabb tesztoszteron szintjének – különösen a középkorú férfi ak esetében – a test elhízása. A has területén található mélyen fekvő zsír – úgy is ismerik, mint zsigeri zsír – kapcsolatba hozható az inzulinnal és az alacsonyabb tesztoszteron szinttel. A nagyobb mennyiségű hasi zsír alacsonyabb nemi hormon-kötő globulin szinthez vezet, ami a proteinmegkötő hormon a tesztoszteronban.

Továbbá, ez a vérben áramló szabad tesztoszteront érzékennyé teszi az aromatáz – egy enzim, ami a zsírban és egyéb szövetekben található, és a tesztoszteront ösztrogénné alakítja – hatásaira. Az ösztrogén szintjének emelkedése a hipotalamusz felé olyan üzenetet küld, hogy csökkentse a gonadotróp hormonok kibocsátását, ami a tesztoszteron termelődését szabja meg. A tesztoszteron hiánya további zsírmennyiség lerakódásához vezet a hasban és a

bőr alatt, egy olyan gonosz anyagcsere körforgást idézve elő, ami egyre csökkenő tesztoszteron szinthez vezet, ám emellett nő a cukorbaj, a magas vérnyomás, a különböző keringési és anyagcsere betegségek rizikója is.1

Különböző megjelent tanulmányok kimutatnak egy kapcsolatot a tesztoszteron szint és a különböző degeneratív betegségek kezdete között. Sok ezek közül a tesztoszteron és a testzsír kapcsolatát említi. Röviden: a tesztoszteron optimális szintje segíti a zsírvesztést, de ennek ellenkezője is igaz: a tesztoszteron hiánya segíti a zsírok lerakódását. Egy nemrég közölt tanulmányban, amely a nemi hormonok és a 2-es típusú diabétesz közötti kapcsolatot vizsgálta, arra jutottak, hogy a magasabb tesztoszteron szint a férfiak esetében 42%-al alacsonyabb rizikót jelent a 2-es típusú diabétesszel szemben, míg a nők esetében a hormon magasabb szintje növelte a veszélyeket. 2 Azok a férfiak, akiknek már kialakult a cukorbetegségük, magasabb ösztrogén szinttel rendelkeztek, mint azok, akik nem diabéteszesek. A férfiak több mint fele, akik elérik a 80. életévüket, klinikai értelemben szinte nem rendelkezik tesztoszteronnal. Véletlen egybeesés lenne, hogy ez az az életév, amikor a prosztatarák általában megjelenik? Így azok a férfiak, akiknek a legalacsonyabb a tesztoszteron szintjük, a leginkább vannak kitéve a prosztatarák veszélyeinek. Szóval, akkor mit is jelent a csökkenő tesztoszteron szint a férfiak számára?

Néhány az alacsony tesztoszteron szint hatásai közül:

- mentális hanyatlás

- csökkenő csontsűrűség, fogékonyság a csonttörésre

- csökkent energia, vitalitás és jó közérzet

- alacsony izomtömeg és izomerő

- gyengülő észlelés, vagyis agyi funkciók

- növekvő fáradékonyság

- szexuális problémák, csökkenő szexuális vágy, impotencia, nehézkes orgazmus elérés, kisebb intenzitású orgazmus (hűha!),

Néhány tanulmány azt is felveti, hogy a tesztoszteron hiánya összekapcsolható a férfiak mentális leépülésével, az Alzheimer kórt is beleértve.

aug

4

DXN Cordyceps 3 az 1-ben kávé, instant kávéporból Cordyceps kivonat hozzáadásával készült. 
Az egyedi formula egy selymes és aromás kávét eredményezett, mely egész napos lendületet biztosít. Kiváló minőségű arabica kávé, cordyceps , növényi eredetű tejszín ,és nádcukor tartalommal, hogy cukorbetegek és laktózérzékenyek is fogyaszthassák!

Mit kell tudnunk a cordycepsről, kiknek ajánljuk ezt a kávét!
Először is a kellemes lágy selymes ízt kedvelőknek ajánljuk, azoknak akik nem az ütős erős kávékat szeretik hanem az ínyenc„desszert” kávékat. 

A Cordyceps-et évszázadok óta alkalmazzák Kínában, és az egyik leghatásosabb gyógynövénynek tartják az energiaszint és az általános életminõség javítására. Akkor került a nyugati kutatók figyelmének középpontjába, mikor kínai sportolók az 1993-ban, Németországban megrendezett Szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. Ennek eredményeképpen teljesítménynövelõ hatása legendássá vált, és az elit atléták között a legkeresettebb táplálékkiegészítõk közé került. Mára mind több és több aktív életmódot folytató ember fedezi fel magának az energiaszint, az általános életerõ és az állóképesség javítása terén.

Ennek a természet csodájának a hatásköre rendkívül széles:

- nagy adaptogén képességgel rendelkezik - mellékhatások nélküli természetes antibiotikum, sok kórokozóra elnyomó hatással van (staphylococcus, streptococcus, pneumococcus stb.)
- szabályozza immunrendszert, ezzel növeli a szervezetünk ellenálló képességét különböző betegségekkel szemben
- csökkenti az immunrendszer túltengését, genetikai szinten kijavítja annak zavarait olyan autoimmun betegségek esetén, mint a szklerodermia, a vörös bőrfarkas, reumatoid ízületi gyulladások és a reuma, az immunokompetens szervek muködésének normalizálásával
– gyulladásgátló hatású, nem gyengébb, mint a nem szteroid hormonok (pl. hydrocortison)
- növeli a szervezet ellenálló képességét az oxigénhiánnyal, méreganyagokkal és nagy fizikai megterhelésekkel szemben, antioxidáns hatású.
- aktívan méregteleníti a szervezetet, többek között eltávolítja a gyógyszermaradványokat 
- daganat ellenes hatása van, mivel serkenti a fehérvérsejtek aktivitását és helyreállítja a szintjüket a vérben; enyhíti a sugár- és kemoterápia mellékhatását
- szabályozza a máj, a vese és a tüdő működését
- javítja az anyagcserét az összes szerv szöveteiben
- csökkenti a lipidszintet a vérben, a koleszterin szintet is
- szabályozza a trombocitaszámot a vérben, akadályozza a vérrögök kialakulását és elősegíti az eloszlásukat
- szabályozza a kalcium és foszfor egyensúlyát a vérben
- kis mértékben tágítja a vérereket, ezzel javul a szív és a tüdó vérellátása, javítja más szervek és a szövetek mikrocirkulációját
- fiatalító hatású.

máj

5

Ganoterápia

Online hálózatépítésem - MLM elutasítások nélkül!
Mi is az a passziv jövedelem?

Ez annak a jogdíjszerű jövedelemnek a modern elnevezése, amelyet akkor is megkap az ember, ha éppen nincs jelen a munkahelyén. A helyzet az, hogy nem mindegyik jövedelemfajta képződik azonos módon. Vannak jövedelmek, amelyek aktív, vagy lineáris, és vannak úgynevezett passzív, vagy jogdíjszerű jövedelmek.
A következő egyszerű kérdést megválaszolva könnyen el lehet dönteni, hogy melyikről is van szó:
A jól elvégzett egy órás munkájáért cserébe hányszor kap fizetést az ember?
Ha a válaszunk "csak egyszer", akkor a jövedelmünk AKTÍV.
A havidíjas fizetésben részesülők valamennyien ebbe a csoportba tartoznak. A tevékenységükért cserébe csak egy alkalommal kapnak juttatást. Ha nem dolgoznak, nem kapnak fizetést sem...

Másként mondva, ezt a jövedelmet akkor kapja meg az ember, ha a végzett tevékenysége igényli a személyes közreműködését, és gyakorlatilag elveszi az idejét. Ez a ma ismert legalacsonyabb hatékonyságú jövedelemszerzési mód.
A PASSZÍV - jogdíjszerű - jövedelem esetében, keményen kell dolgozni egy alkalommal, és azt követően folyamatosan kapja már az ember a jövedelmet hónapokon, akár éveken keresztül is. Ugyanazért a munkáért többször is megjutalmazzák.
Ugye milyen remek dolog lenne, minden óra jól végzett munkáért cserébe, akár több száz alkalommal is fizetést kapni?
A passzív jövedelem egyáltalán nem munka nélkül szerzett jövedelmet jelent, hanem MÁS TÍPUSÚ munkát igényel. Abban az esetben, ha alkalmazottként, vagy ön alkalmazottként (egyéni vállalkozó) dolgozunk, a munkánkért cserébe azonnal várjuk a fizetséget.
Ugyanakkor cég tulajdonosként először létre kell hoznom egy vállalkozást, ami nélkülem is működik, és ezt követően folyamatosan jövedelmet termel nekem. Ha valaki befektetőként szeretne magának passzív jövedelmet teremteni, akkor neki először is tőkére kell szert tennie, majd pedig egy jó befektetési lehetőséget érdemes megtalálnia. Úgy a cégtulajdonos, mint a befektető azon dolgoznak, hogy holnap már ne kelljen dolgozniuk. Napjainkban azok számítanak valóban gazdagnak, akiknek nemcsak sok pénzük van, hanem idejük is jut arra, hogy gondtalanul élvezzék az anyagi javaikat. Úgy teremtették elő a jövedelmüket, hogy közben időt is termeltek saját maguk számára.
Ha a passzív jövedelemszerzés "szemüvegén" keresztül vizsgáljuk meg a körülöttünk élő embereket, kiderül, hogy többen közöttük valójában nem is annyira gazdagok, mint hinnénk. Például a magánrendelővel rendelkező orvosok, vagy saját irodájukban dolgozó ügyvédek nem rendelkeznek jogdíjtermelő jövedelemforrással. Az ő jövedelmük behatárolt. Csak meghatározott számú ügyfelet képesek kiszolgálni, és minden egyes alkalommal jelen kell lenniük az ügyfeleik fogadásánál. Ez jelenti a lineáris, aktív jövedelemszerzést.
Ugyanez a megállapítás vonatkozik a kereskedőktől kezdve, a fogorvosokon keresztül, egészen a pénzügyi tanácsadókig. Legtöbbjüknek nem adatik meg az a lehetőség, hogy élvezhessék a jogdíjszerű passzív jövedelemszerzés előnyeit. Ők az emberek szemében gazdagnak tűnhetnek, de valójában éppen úgy benne vannak a "mókuskerékben", mint oly sokan mások.

Ahhoz , hogy megértsük az MLM passzív jövedelem lényegét és , hogy mi is a munka az MLM-ben elõször vegyünk egy elgondolkoztató tényt szemünk elé:

- Miért van az , hogy a világ összvagyonának 99%-át az emberiség 1% -a birtokolja, vagy fordítva miért van az hogy a népesség 99%-a az összes vagyonnak csak 1%-át birtokolja?

Miért van egy ilyen szűk gazdag réteg és egy ilyen óriási közép sőt csúnya szó de alsó réteg, a létminimumon tengödõ emberek seregei?
És kik ezek a gazdag emberek? Ha szemügyre vesszük látni fogjuk, hogy nem is a még létezõ királyok, hercegek stb. vezetik a listát, vagyis azok akiknek ez adatott, mert beleszülettek, hanem olyan emberek akik élet története sokszor ugyanonnan indult mint a 99%-é, vagyis a semmiből , egy garázsból, egy kis lakásból stb.
Mitől lettek õk gazdagok és miért nem sikerül ez a másik 99%-nak.

Mi lehet ez valami konspiráció, valami összeesküvés, valami mágikus tulajdonság ami nekik adatott? Vagy csupán szerencse kérdése a gazdagság?
Ha megnézzük erre mi Bill Gates válasza elgondolkodhatunk rajta:

Bill Gates egyszer arra kérdésre:
"Hogyan vált a világ leggazdagabb emberévé ?" - a következőket válaszolta:
- Először is - a megfelelő időben a megfelelő helyen voltam.
- Másodszor - megláttam egy jövőképet.
- Harmadszor - ez a legfontosabb -, elkezdtem cselekedni.


Nos, most elgondolkodhatsz azon, hogy igazán jó helyen vagy-e?
Megalkothatod a saját - izgalmas, lelkesítő és minden energiád bedobására serkentő jövőképedet. Ha van „szaglásod „ a jó üzletekre akkor megérzed nem csak a kávé illatát , hanem egy Európa felé most induló, de egyébként már 4 kontinensen több millió disztribútorral dolgozó cégben rejlő üzleti potenciált, jövedelemszerzési lehetőséget.


máj

2

2009.05.02 - szombat

Ganoderma, gyógynövény, Kávé, Egészség, MLM, Online hálózatépítés naplója, (blog)  Passzív jövedelem, Pecsétviaszgomba, Táplálékkiegészítő, Fogkrém,